Servis za čišćenje

Strojevi koje koristimo I oprema

U obavljanju naših usluga čišćenja koristimo se kvalitetnim uređajima među kojima izdvajamo:

1. ZEPTER AQUA JEBBO

Aqua Jebbo je dokaz da je Zepter International vodeća tvrtka u promicanju zdravog života i uspješnog životnog stila.

POMOĆU PARNOG TIMA!

Aqua Jebbo predstavlja puno više toga nego što se na prvi pogled čini. To je zbilja višenamjenski aparat za dezinfekciju. Strahoviti tlak pare s lakoćom uništava klice i nametnike koji vaš dom pokušavaju učiniti svojim. Prodiruća snaga pare prisiljava grinje na bijeg, a vama osigurava vrijeme za uživanje u vašoj zdravoj obitelji.

INOVATIVAN I UČINKOVIT

Zepter International nastavlja preispitivati našu moć opažanja. Kombiniranjem dva aparata u jedan, Aqua Jebbo štedi prostor. To je snažni univerzalni parni čistač – a k tome je i profesionalno glačalo! Dezinficirajte svoj dom, a svoju odjeću održavajte profesionalnim glačanjem. Aqua Jebbo su doista dva aparata u jednom!

2. ZEPTER TUTTOLUXO 6S

Korištenjem vrhunske tehnologije i prirodne snage pare POTPUNI SUSTAV ZA ČIŠĆENJE 6 U 1 SA ZEPTER TUTTOLUXOM 6S nudi vrhunsko iskustvo čišćenja i time nadmašuje konvencionalne uređaje za čišćenje.

6 glavnih funkcija, 3 patentirana sustava, 4 razine filtracije, velik izbor uključenih nastavaka čini Zepterov uređaj za pročišćavanje jednostavnim za korištenje i održavanje. Vodena para je najsnažniji dezinficijens poznat čovjek pomoću koje TUTTOLUXO 6S štiti naše zdravlje i okoliš, a u isto vrijeme postiže profesionalne rezultate čišćenja bilo koje vrste površine.Profesionalno glačalo će ukloniti sve nabore sa vaše odjeće. Para prodire duboko u tkaninu i pri tome je u isto vrijeme dezinficira i štiti.

6 funkcija u 1

1. Usisavanje – mokro i suho s vodenim filtrom
2. Čišćenje parom i dezinfekcija
3. Istovremeno parno čišćenje i usisavanje
4. Profesionalno glačanje parom – vertikalno i horizontalno
5. Pročišćavanje zraka i aromaterapija zraka
6. Ovlaživanje zraka

 Koristimo naj moderniju opremu od poznatih proizvođača:Tin,Paloma,Tana profesijonal,Nano,Eko per,Violeta,Presto,Opn,Lorite,Rutten ,naj poznatiji brendovi u svjetu koje mi koristimo.

logo

Kontaktirajte nas

Adresa:  Ivice Perića 7
                  10361 Sesvetski Kraljevec

Mobitel:  098/713 274; 091/904 1520

Email: info@serviszaciscenje-dunaj.com

Brojač posjeta

191216
Danas
Prošli tjedan
Prošli mjesec
Ukupno
24
186732
6732
191216